2009-06-30

Lidingösidan läggs ner

Idag gick en epok i graven. På Lidingösidan meddelar Jan Sjöberg att han efter drygt 5 år lägger ner sin verksamhet.

Trots att han arbetade ensam och i det närmaste helt ideellt var Lidingösidan alltid spännande och aktuell. Som regel var han först med alla stora nyheter och kombinerade detta med intressanta reportage om det lokala livet i form av bl a kulturevenemang, idrottshändelser eller bara några vackra lidingöbilder.

Medan Mitt i Lidingö aldrig dök upp på en presskonferens var Jan Sjöberg med överallt. Han ställde frågor och tog bilder och lyckades som den mest drivna journalist enkelt sammanfatta komplexa frågeställningar.

Jag kommer att sakna Jans intervjuer och ännu mer hans artiklar. Men jag önskar honom verkligen lycka till med hans nya projekt Visit Lidingö.

Vad Lidingö Tidning och annonsbladet Mitt i Lidingö anbelangar hoppas jag att Lidingösidans sorti inte ska sänka deras egna ambitioner. Tvärtom, nu finns det en affärsmöjlighet att ta vara på för den som har lite ambitioner.

1 kommentar(er):

Anonym,  9 juli 2009 14:02  

Du har väl inte missat sidan Lidingö.nu? denna har funnits uppe på nätet i ungefär en månad med bilder, text, adressinfo och kartor till butiker, caféer, restauranger osv på ön. Här kan man även skriva vad man tycker om företagen. Adressen är www.lidingö.nu (Lidingö med Ö)

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP