2011-09-28

Tomma löften i S budgetförslag

Socialdemokraterna vill i sitt budgetförslag i snitt lägga 438 Mkr/år på utbyggd tunnelbana de kommande fyra åren. Med den takten skulle det ta 104 år att bygga ut tunnelbanan enligt deras förslag eller om landstinget betalar hälften 52 år.

Som jämförelse kan nämnas att Alliansen de kommande fem åren satsar över 30 miljarder på utbyggd och förbättrad kollektivtrafik i Stockholms län.

Nu visar det sig dessutom att budgetförslaget får hård intern kritik. Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen, Carina Moberg, skriver t ex i ett internt mail som läckt ut till Rapport att "Vi har en budgetmotion som inte håller måttet vare sig till form eller innehåll. Den måste helt enkelt skrivas om."

Aftonbladet Expressen Expressen DN SvD Maria Abrahamnsson

1 kommentar(er):

CrilleGrek,  29 september 2011 01:24  

Det är alltid lika underhållande att läsa uttalanden, utspel och allehanda förslag med huvudkälla socialdemokraterna och vänsterpartiet.

Stackarna förstår inte ens själva om vad de vill ha sagt, det senaste är rubricerad budget:-)
De skall dessutom bygga en ny öresundsbro...*flåt*hahahahahahaha*
paralellt med den gamla, en gång i tiden ville de inte ens ha den nuvarande, de skall avsätta 11 miljarder till bron ?? herrejösses!! de basunerar om bostadsbyggande ,men avlägger en spottstyver på just bostadsbyggandet.
Den där håkan borde förpassas tillbaka till bonnvischan så vi slipper en massa besserwisserpåståenden av lantlig karaktär.

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP