2009-05-13

Kommunal kärnverksamhet?

Enligt tidningen Metro erbjuder Täby en veckas sommarläger med "Sex and the city fast utan sex" till kommunens 11-13 åriga flickor. Bl a ska de få gå på spa, dricka latte och besöka NK.

Det låter som om finanskrisen inte har drabbat Täby kommun än.

4 kommentar(er):

Leif Gripestam 13 maj 2009 17:35  

Artikeln är missvisande. Lägerverksamheten på dagtid riktar sig till unga flickor som är intresserade av design och kläder. I studiesyfte åker de in till city för att se hur marknadsföring fungerar i butiker med mera. Lägerverksamheten är självfinansierad.

Vänligen
Leif Gripestam (M)
kommunstyrelsens ordförande i Täby

Paul Lindquist 13 maj 2009 19:27  

Mn nog påminner det om filmen Troop Beverly Hills, http://www.imdb.com/title/tt0098519/ :-)

Anonym,  15 maj 2009 08:09  

Signifikativt för borgerligt styre är ju visserligen felprioriteringar, men detta är ju faktiskt nästan gulligt för att det är så förbannat korkat.

Jessica 18 maj 2009 23:58  

Intressant. Jag har själv framfört vissa synpunkter på denna "kommunala kärnverksamhet" och fått allehanda förklaringar till svar. Alltifrån att det skulle handla om att hitta flickor "på glid" i behov av vuxenkontakter, till att det skulle handla om "ett levande rollspel" och nu alltså att det sker i studiesyfte för att se hur marknadsföring fungerar.

Hur som helst. I broschyren står det i alla fall att "lägret" bland annat går ut på att besöka designers, SoFo, NK, gå på spa, göra färganalys och ”dricka latte varje dag”. Precis vad 11-åringar behöver med andra ord! ;)

/Jessica

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP