2008-02-23

Bådar gott för framtiden

I en intervju i Dagens Nyheter uttalar sig det moderata trafiklandstingsrådet, Christer G Wennerholm entusiastiskt, inte bara om Lidingöbanan utan även om en sammankoppling med den planerade utbyggda Djurgårslinjen som är tänkt att gå från Centralen hela vägen upp till Värtan.

Det är ljuv musik för oss lidingöbor som länge slagits för ett bevarande och en upprustning av Lidingöbanan.

2 kommentar(er):

Paul 28 februari 2008 09:53  

Hej Paul!

Förvånande att på din blogg läsa att du länge slagits för ett bevarande av Lidingöbanan. Snacka om att vända kappan efter vinden. Du har länge i alla möjliga sammanhang kritiserat Lidingöpartiet för att vilja behålla och upprusta Lidingöbanan (det var en av våra programpunkter i senaste valet). Nu när dina partikamrater i landstinget tycker som vi så är du snabb att göra det till din sak. Det är att lura dina väljare.

Vänliga hälsningar
Paul Matell
Lidingöpartiet

Paul Lindquist 2 mars 2008 21:49  

Paul Matell!

Ljuga får du göra någon annanstans. Jag har aldrig velat eller försökt lägga ner Lidingöbanan, däremot har dina partikamrater påstått det vid olika tillfällen. Men en lögn blir inte sann för att den upprepas tillräckligt många gånger.

Däremot har jag kritiserat er, inte för att ni vill behålla banan, men för att ni har försämrat Lidingös förhandlingsposition gentemot landstinget genom ert agerande.

Paul Lindquist

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP