2008-02-01

Varning alla föräldrar

Om socialdemokraterna återvänder till makten efter nästa val hotar man redan nu att ta bort vårdnadsbidraget, en reform som ökar valfriheten för föräldrarna och ger familjer större möjlighet att ordna sin barnomsorg på ett sätt som passar dem själva bäst.

Med hinder och förbud vill man likforma familjerna och tvinga alla barn och föräldrar att anpassa sig till den socialdemokratiska modellen. Ve den som vill vara annorlunda.

I sin gemensamma debattartikel i Dagens Nyheter avslöjar Mona Sahlin och hennes nye, lojale, ekonomiske talesman Thomas Östros också att man prioriterar bidrag framför arbete och lön genom att åter höja A-kassan.

All erfarenhet visar att höga A-kassenivåer och långa ersättningstider minskar fördröjer arbetslösas återkomst till arbatsmarknaden. Detta vet naturligtvis Mona Sahlin och framförallt Thomas Östros, men när val ska vinnas kommer vänsterpopulismen fram.

Övrig källa: Hernik Brors, DN

4 kommentar(er):

Grottolle 1 februari 2008 11:20  

Men snälla du. Tycker du att det verkar som svenska folket uppskattar att moderaterna har höjt skatten för dom med lägsta inkomsterna och sänkt skatten för dom med dom höksta inkomsterna. Och dom med lägsta inkomsterna är dom gamla, sjuka och arbetslösa. Och dom största skattesänkningarna har vissa delar av Stocholmarna fått fast dom produserar inget utan lever på det övriga Sverge produserar.

Anonym,  1 februari 2008 23:33  

Snälla grottolle, lämna grottan och kom ut i verkligheten. Det du påstår om skatterna stämmer inte och inte heller din stenålderssyn på Stockholms betydelse för hela Sverige! Ditt inlägg är rent patetiskt!!

Grottolle 2 februari 2008 13:26  

anonym...

Oj vilka bra argument du har..Jag blir så glad när du kommer med dom.. Inte ett argument mot vad jag skrev.

Anonym,  10 februari 2008 01:35  

Hade du argument? Inte i ditt inlägg i varje fall...

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP