2011-08-31

Osakligt påhopp av Erika Ullberg (S)

I dagens Metro påstår oppositionslandstingsrådet Erika Ullberg (S) att Christer G Wennerholm och jag skulle ha en hemlig överenskommelse om att sammankopplingen mellan Spårväg City och Lidingöbanan skulle vara klar redan 2014. Detta är absolut inte sant.

Den överenskommelse som finns är i allra högsta grad offentlig och gäller upprustningen av Lidingöbanan, inte när en sammankoppling med Spårväg City kan ske. Som landstingsråd och vice ordförande i såväl SL som trafiknämnden borde Erika Ullberg känna till vilka avtal som SL har tecknat, i synnerhet som hon satt i SL:s styrelse när beslutet fattades 2009-11-11.

Att utan att ta reda på fakta insinuera att jag och trafiklandstingsrådet skulle gå bakom ryggen på SL och trafiknämnden är högst oprofessionellt och uppriktigt sagt rätt kränkande. Det hade jag faktiskt inte väntat mig av en av de ledande socialdemokraterna i landstinget.

2 kommentar(er):

Anonym,  5 september 2011 15:20  

Uppmärksammade att Lundgren (v) har skrivit till ditt och till vänsterpartiets försvar på sin blogg. V har också hamnat i gräl i frågan om det verkar.

/Kalle

Anonym,  7 september 2011 20:33  

Är det tänkt att man ska kunna sitta kvar i samma spårvagn för spårvagnsresa mellan Gåshaga och Sergels torg, eller måste man byta spårvagn i Ropsten?

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP