2009-06-13

Lidingö i topp - igen

I fyra år har tidningen Fokus rankat landets kommuner och bedömt var det är bäst att bo. I fyra år har Lidingö tillhört toppen med placeringarna 2, 4, 6 och nu åter 4 av 290 kommuner.

På första plats kommer, för andra året i rad, Danderyd, följt av Vellinge, Täby och Lidingö. Av de 14 högst rankade kommunerna är samtliga moderatstyrda. Kommentarer överflödiga.

2 kommentar(er):

B-O Gavne, Vasteras 14 juni 2009 08:50  

TJUSIGT! Att .. i alla fall kommunstyrelsens ordförande här visar respekt för överenskommelser, följer lagd lag, och … i alla fall INTE HÄR skriver om Lidingö ”STAD”, som benämningen på kommunen. -Detta är kanske en bild om att det faktiskt också finns riktiga människor i Nya Moderaterna. Ni vet som vi svenska folk har kommit överens om, lagskrivit, att alla våra lokala politiska samhällen, alltså kommunerna Sverige runt, benämns just kommun.
Som jag skrev in en min kommentar till tidskriften Fokus´ kommunrecensering, att recenseringen ..ja är rent bedräglig! Som Fokus INTE hade tagit hänsyn till de, några stycken kommuner benämner sig ”stad”. –För alltså vem ….riktig människa vill, överhuvudtaget ha att göra med den som struntar i överenskommelser, sätter sin stövelklack på lagd lag.
-Å så då att tidskriften Fokus har CENSURERAT BORT denna min kommentar.
.
Och jag hävdar absolut inte att denna kommunreformen 1969 är det bästa för all framtid. Till på köpet ser jag skäl för att, inte omöjligen bör den nu revideras, något. Att vi svenska folk diskuterar sakerna och sedan röstar. –Men INTE att en revidering skall köras med våld och terror. ..som då tydligen tidskriften Fokus accepterar.

Anonym,  3 juni 2010 00:52  

Jag undrar varför Paul inte skriver om Lidingös resultat för år 2010...

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP