2011-05-07

Vilket radarpar!
Precis som Mats Knutson konstaterar har Håkan Juholt all anledning att vara orolig. Det var en lugn, trygg och förtroendegivande statsminister som talade inför 1 700 moderater idag. Och budskapet var tydligt: det är arbetslinjen som gäller.

"Vi talar om fler jobb, inte fel jobb.", sa Reinfeldt med tydlig adress till Socialdemokraterna.

Men Fredrik Reinfeldt stannade inte där utan pekade ut skolan, äldreomsorgen och miljöpolitiken som nya fokusområden där väljarnas förtroende för Moderaterna behöver bli bättre.
Vid sin sida har Reinfeldt dessutom finansminister Anders Borg som höll ett helt fantastiskt linjetal redan igår. På temat Moderaternas framtidsuppdrag betonade även han arbetets betydelse, för att människor ska känna sig trygga och behövda, för stoltheten att ha uträttat någonting och för de resurser det ger till en förbättrad välfärd.Borg konstaterade också att en socialdemokrati som saknar såväl en jobbpolitik som en kunskapspolitik självfallet också saknar en politik för rättvisa.Så Juholt har all anledning att vara orolig, inte bara inför de förestående omvalen i Örebro och Västra Götaland, utan framförallt när han själv ska möta väljarna som utmanare 2014.Läs även: Aftonbladet Expressen Expressen DN DN Debatt SvD Göran Pettersson Mina Moderata Karameller Kent Persson

1 kommentar(er):

Kent K. 8 maj 2011 07:17  

Jösses! Hört talas om: Högmod går före fall?

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP