2010-08-19

När åker Baylan själv ut?

Två socialdemokratiska politiker blev tagna på bar gärning av polisen när de köpt köpt sex. Partisekreterare Ibrahim Baylan säger till både Aftonbladet och Expressen att han är bestört över avslöjandet och att "om det stämmer att de köpt sex åker de ut med huvudet före".

Själv besökte han som kårordförande i Umeå porrklubben Chat Noir i Göteborg på kårmedlemmarnas bekostnad. När åker han själv ut med huvudet före?

Läs även: Kent Persson DN SvD

4 kommentar(er):

Anonym,  19 augusti 2010 16:40  

Nja, Baylan är bestört över AVSLÖJANDET - inte själva handlingen alltså...

Anonym,  19 augusti 2010 16:43  

Detta borde väl tidningarna kunna interjuva honom om?

Han använde ju också orden

"Det var en fyllegrej"

Och att han betalade allt själv

Anonym,  19 augusti 2010 18:43  

Ja, det är samma sak. Två skäl brukar anges till att sexköp ska vara förbjudet, dels finns det vissa kopplingar till trafficking, dels är det "dålig kvinnosyn" osv.
Precis samma sak gäller såklart erotik, porr, porrklubbar och allt annat. Antingen förbjuds allt eller så förbjuds inget - om man ska vara konsekvent.
Är man för rättvisa, dvs för att individen är mer än en kugge i maskineriet så kan man inte ta pratet om kvinnosyn eller icke-klara kopplingar till trafficking på allvar, eller ska fritt sexköp vara olagligt för att andra köper slavsex från öst?
Legalisera.

Anonym,  19 augusti 2010 19:48  

Frågan är om idag politiskt aktiva socialdemokratiska kvinnor som tidigare i livet sålt sexuella tjänster också kommer att slängas ut ur partiet av Baylan!!

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP