2008-04-29

Crevatins uppträdande olämpligt

Normalt brukar fullmäktigedebatterna vara intressanta, åtminstone för oss som är intresserade av politik. Majoritet och opposition väger sina argument mot varandra alltmedan Lidingö Tidning sitter på åhörarläktaren och refererar.

Men somliga har svårt för att hålla sig till sakfrågorna som socialdemokraten Claudio Crevatin som i en debatt i december beskyllde mig för att vara maktgalen och lidingöpartisten Inger Damberg kallade mig diktator.

Som förtroendevald får man räkna med att bli ifrågasatt och kritiserad, i synnerhet om man har en ledande position, men oförskämdheter och rena personangrepp hör inte till god ton i fullmäktige.

Igår upprepades dessvärre den trista tonen då Claudio Crevatin åter utmärkte sig, denna gång genom att grundlöst beskylla utbildningsnämndens ordförande för lögn och dessutom avbryta andra ledamöter när dessa hade ordet i talarstolen.

Crevatins uppträdande i fullmäktige är direkt olämpligt. Oförskämt mot dem som utsätts och respektlöst gentemot hans egna väljare.

2 kommentar(er):

Anonym,  24 oktober 2010 22:08  

Den dagen för många många år sedan då Ni gav honom makten borde ni oxå ha tänkt genom att inte samarbeta med Italia mafian.

Paul Lindquist 25 oktober 2010 17:33  

Vadå "vi gav honom makten". Han är nominerad av socialdemokraterna och invald i fullmäktige på deras mandat.

Vi moderater kan inte ta ansvar för andra partiers nomineringar. Socialdemokraterna och Claudio Crevatin har aldrig ingått i den politiska majoriteten på Lidingö.

Vad gäller din kommentar om italiensk maffia finner jag den både fördomsfull och opassande i sammanhanget.

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP