2009-01-12

Pinsamma p-böter för polisen - igen

Återigen har polisen dragit på sig en massa p-böter, denna gång i Västerås. Detta avslöjar Svenska Dagbladet som berättar att polismyndigheten tog sig friheten att "reservera" ett antal p-platser för sina bilar utanför polishuset under tiden deras eget garage byggs om.

Men så får man inte göra utan att fråga om lov, så parkeringsbolaget Q-mark utfärdade sammanlagt 5 600:- i böter som Västeråspolisen nu får betala.

Det är inte första gången som detta händer. I oktober berättade jag om en liknande händelse i Kista. Pinsamt är väl det minsta man kan säga.

3 kommentar(er):

Anonym,  12 januari 2009 14:26  

För skojs skull kan jag bara berätta att SvD inte "avslöjat" polisen. SvD har möjligtvis avslöjat att VLT (http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=855476) avslöjat polisen, eller möjligtvis kan man säga att SvD:s journalister snott nyheten för att de inte orkar åka ut själva... Det är iallafall kul att nyheter utanför Stockholm når den stora tidningen.

Anonym,  13 januari 2009 04:34  

re Anonym
Jo precis så vi vanliga människor som inte läser "bondenytt" får se hur ni har det där ute.

Anonym,  16 januari 2009 09:47  

Idag kan jag för skojs skull avslöja att VLT "avslöjat" att polisen trots allt hade gjort rätt (http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=857304). De hade kommit överens med fastighetsägaren, men fastighetsägaren hade glömt meddela parkeringsbolaget... Få se hur länge det dröjer innan SvD avslöjar den här godbiten...

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP