2008-12-02

Vänstern backar om skattehöjning

Enligt Politikerbloggen vill vänsterpartiet inte längre höja skatten för vanliga medelinkomsttagare. Det ska Lars Ohly ha meddelat i en intervju med K-G Bergström.

Undrar just om han har informerat sina partivänner på Lidingö? Så sent som förra veckan ville de i alla fall höja skatten för lidingöborna med 20 öre. För en normalfamilj motsvarar det 1 000:-.

1 kommentar(er):

Anonym,  7 december 2008 20:34  

Hej Paul

Naturligtvis är Lidingövänstern bättre informerade än du om vad som försegår i Vänsterpartiet, annat vore ju konstigt, eller hur? Vi i vänstern på Lidingö hörsammar naturligtvis partilinjen i alla frågor, dock innebär inte det att vi följer partilinjen i alla frågor. Vänstern på Lidingö och Vänsterpartiet har samma mål och samma medel men Vänsterpartiet inser att alla kommuner inte ser lika dana ut och att man på olika ställen behöver olika medicin. Så vitt jag vet håller din kollega, kommunalrådet i Vellinge, sig inte heller till partiets direktiv när hans kommun inte vill ta emot invandrare? Dock är detta ett dåligt exempel då sådana fascistiska tendenser endast figurerar i partier på högerkanten.

En skattehöjning och en ansvarsfull politik är god medicin för lidingöborna.

Mvh
/Jonas Lundgren
Vänsterskribent och krönikör
Luddigt och Logiskt i Politiken
Vänsterpartiet Lidingö
Styrelseledamot Ung Vänster Östermalm-Lidingö-Vaxholm
Ledamot av Elevfackliga Utskottet
Ung Vänster Storstockholm

Skicka en kommentar

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP